Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

La Cambra de Comerç de València acomiada Martínez-Pujalte amb 70.000 euros

Pujalte durant el seu comiat de l’escó al Congrés dels Diputats

Moisés Pérez

València —

Colp de porta a les intencions de l’exdiputat del PP, Vicente Martínez-Pujalte, de reincorporar-se a la Cambra de Comerç de València. L’ens ha anunciat aquest dimarts l’acomiadament del polític popular després de la seua sol·licitud de tornar a la institució, que va deixar el 1996 per dedicar-se a la política. Ha estat 19 anys en excedència a la Cambra.

L’acomiadament, segons la Cambra, s’ha pres per causes objectives. La indemnització està subjecta a allò que preveu l’article 53 de l’Estatut dels Treballadors; serà de 20 dies per any treballat amb un màxim d’un any. En total, l’exdiputat cobrarà 70.000 euros.

Pujalte havia demanat tornar al seu lloc de treball després d’abandonar la vida política i de no haver estat inclòs en les llistes electorals del PP per als comicis celebrats aquest diumenge. El polític havia anunciat el final de la seua carrera política després de veure’s involucrat en un escàndol d’assessories polítiques a constructores. Hauria rebut 75.000 euros d’una empresa que havia estat adjudicatària de l’Administració pública. La investigació oberta sobre aquest afer al Congrés va ser paralitzada pel PP.

Encara que el PP va tancar la investigació, Pujalte va posar punt final a la seua trajectòria política. Durant el seu comiat, va demanar “perdó” per si de cas havia ofés algun company. Pujalte ha estat parlamentari popular durant sis legislatures

Etiquetas
stats