eldiario.es

9

El fiscal denuncia Carlos Fabra pels patrocinis de l’aeroport de Castelló

L’acusació pública porta l’expresident de la Diputació al jutjat per un presumpte delicte de suborn

Fabra, en llibertat semivigilada per la seua condemna per frau fiscal, va repartir 29 milions en publicitat abans de la inauguració de l’aeroport

Fernando Roig y Carlos Fabra posan junto a la camiseta del Villarreal CF patrocinada

El president del Vila-real, Fernando Roig, i Carlos Fabra, en la presentació del patrocini d’Aerocas a l’equip de futbol.

La justícia continua perseguint Carlos Fabra. La Fiscalia ha denunciat l’expresident de la Diputació de Castelló en un jutjat d’aquesta ciutat per un presumpte delicte de suborn comés en l’adjudicació de patrocinis o publicitat de l’aeroport de Castelló, segonsEl Español.

Entre el 2004 i el 2011, abans d’inaugurar la infraestructura, Fabra va repartir gairebé 30 milions d’euros per a difondre la imatge de l’aeròdrom. Dos clubs de futbol –Vila-real (18 milions) i Castelló (2,5)– i un torneig de golf celebrat en el club presidit pel mateix Fabra haurien estat els beneficiaris principals dels diners públics.

La gestió de l’aeroport de Castelló ha estat envoltada d’empastrades i escàndol. Ara mateix, els comptes de l’aeròdrom estan sent investigats per l’Agència Tributària. El naixement de l’aeroport, impulsat per Fabra i per l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, no va respondre a les expectatives inicials: s’ha privatitzat, amb fortes subvencions, en favor d’una empresa vetada pel Banc Mundial. Ara, vola a tres destinacions fixes cada setmana: Bristol, Sofia i Bucarest.

L’Audiència Provincial de Castelló va condemnar Carlos Fabra a quatre anys de presó per diversos delictes contra la Hisenda Pública.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha