eldiario.es

9

Brussel·les exigeix al València, a l’Elx i a l’Hèrcules que tornen 28 milions en ajudes que els va atorgar Camps

Els tres equips de futbol van ser avalats per la Generalitat en l’època del PP i la Comissió Europea considera que això va comportar un avantatge respecte d’altres clubs

El TSJCV delibera el martes sobre la querella contra Camps por la Fórmula Uno

L'expresident valencià Francisco Camps. EFE

Aquest dilluns la Comissió Europea ha exigit a set clubs de futbol espanyols retornar fins a 68,8 milions d’euros en ajudes estatals. Es tracta de l’Osasuna, el FC Barcelona, el Reial Madrid, el València, l’Athletic de Bilbao, l’Elx i l’Hèrcules.

L’executiu comunitari ha investigat els avals atorgats per l’Institut Valencià de Finances (IVF) durant el mandat com a president de la Generalitat de Francisco Camps, del PP, per préstecs concedits a tres clubs de la Comunitat Valenciana: el València, l’Hèrcules i l’Elx. En aquest cas, Brussel·les ha determinat que han de retornar una quantitat de 20,4 milions, 4,1 milions i 3,7 milions, respectivament.

La Comissió Europea ha considerat que l’aval públic de l’IVF, concedit quan els clubs travessaven dificultats econòmiques, els va permetre obtenir préstecs en condicions més favorables i que, atés que no hi van pagar una remuneració adequada, es van beneficiar d’un avantatge econòmic respecte d’altres equips.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha