eldiario.es

Menú

Brussel·les exigeix al València, a l’Elx i a l’Hèrcules que tornen 28 milions en ajudes que els va atorgar Camps

Els tres equips de futbol van ser avalats per la Generalitat en l’època del PP i la Comissió Europea considera que això va comportar un avantatge respecte d’altres clubs

- PUBLICIDAD -
El TSJCV delibera el martes sobre la querella contra Camps por la Fórmula Uno

L'expresident valencià Francisco Camps. EFE

Aquest dilluns la Comissió Europea ha exigit a set clubs de futbol espanyols retornar fins a 68,8 milions d’euros en ajudes estatals. Es tracta de l’Osasuna, el FC Barcelona, el Reial Madrid, el València, l’Athletic de Bilbao, l’Elx i l’Hèrcules.

L’executiu comunitari ha investigat els avals atorgats per l’Institut Valencià de Finances (IVF) durant el mandat com a president de la Generalitat de Francisco Camps, del PP, per préstecs concedits a tres clubs de la Comunitat Valenciana: el València, l’Hèrcules i l’Elx. En aquest cas, Brussel·les ha determinat que han de retornar una quantitat de 20,4 milions, 4,1 milions i 3,7 milions, respectivament.

La Comissió Europea ha considerat que l’aval públic de l’IVF, concedit quan els clubs travessaven dificultats econòmiques, els va permetre obtenir préstecs en condicions més favorables i que, atés que no hi van pagar una remuneració adequada, es van beneficiar d’un avantatge econòmic respecte d’altres equips.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha