Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

La neu cobreix la costa a Dénia i Xàbia

Imagen de la nevada en Dénia

EFE

Dénia —

Un mantell de neu cobreix aquest dimecres la costa valenciana en municipis com Dénia i Xàbia, i ha portat a tallar el tràfic en la carretera de les Planes, que uneix ambdues poblacions pel Montgó.

Es tracta d'una nevada com no es recordava des de principis de la dècada dels vuitanta, com la que ciagué el febrer de 1983, segons han apuntat fonts municipals.

Les previsions meteorològiques s'han complit i la neu ha fet acte d'aparició aquest dimecres, i amb certa força, tant a l'interior com en la costa de la comarca de la Marina Alta.

La neu s'ha deixat notar en la costa a Dénia i Xàbia a les 6.55 d'aquest dimecres, i prèviament ja ho havia fet a l'interior de la comarca, en poblacions com Castell de Castells, Vall de Laguar, la Vall de Gallinera i Vall d'Alcalà.

Els Ajuntaments d'aquestes localitats han recomanat que, si no cal, no s'agafen els vehicles per a evitar problemes circulatoris, mentre que a Dénia han quedat suspeses les classes en els col·legis de la ciutat.

La Comunitat Valenciana ha viscut una nit gèlida, en la qual els termòmetres han deixat registres com els -10,1ºC a Vilafranca, els -8,7ºC a Castellfort o els -7,6ºC a Morella, tots en la província de Castelló.

El Centre de Coordinació d'Emergències, que gestiona el telèfon 112, ha decretat l'estat d'emergència per nevades en situació 0 perquè es requereix la neteja de la xarxa viària en les comarques de la Vall d'Albaida, la Safor, la Marina Alta, l'Alcoià i el Comtat.

Etiquetas
stats