Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els versos d'Estellés, al teatre

Instant de l'obra interpretada per la companyia Perros Daneses

Moisés Pérez

València —

Amb l'objetiu de reivindicar els versos del poeta Vicent Andrés Estellés, la companyia valenciana Perros Daneses proposa una obra única. Si fa no fa, es tracta de portar al teatre un dels poemes més emblemàtics de l'escriptor de Burjassot: 'Un entre tants“. Aquest cap de setmana serà l'última oportunitat que tindrà el públic de gaudir d'una adaptació molt agosarada i irreverent.

La jove companyia valenciana donarà vida d'una forma particular als versos d'Estellés. I ho farà a l'escenari de la Rambleta, oferint una obra amb una forta component visual marcada, a més a més, per una posada en escena molt imaginativa. Paisatges biogràfics, versos i història viva de la nostra literatura es barregen en un espectacle realment innovador. La combinació d'expressió corporal i literatura és un atractiu per al públic.

Amb el segell de Gonzalo Azcona i Javier Sahuquillo, l'actuació és un particular homenatge al poeta, convertit en una de les figures de referència i més reivindicatives de la llengua i la cultura autòctona. No debades, transformar versos en escenes és un tribut molt especial.

Els actors encarregats d'oferir nous matisos i potenciar l'expressivitat dels poemes seran Pau Gregori, Laura Sanchis, Diego Ramírez, Paloma Villardepablo i Santiago Martínez. Seran els encarregats d'oferir una lectura visual d'un poema on l'amor i l'erotisme -com en tota la poesia d'Estellés- esdevenen constants. L'essència dels seus poemes.

Etiquetas
stats