Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Fiscalia demana 16 mesos de presó per a un home que va agredir dues dones per besar-se al carrer

Ciutat de la Justicia de València

Laura Martínez

0

La Fiscalia Provincial de València demana un any i quatre mesos de presó per a un home que va agredir dues xiques al carrer mentre es besaven. L’home, d’uns 50 anys, està acusat de delicte d’odi –delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques– i un delicte de lesions.

Segons relata Fiscalia en el delicte d’acusació, l’home va veure la parella i els va preguntar: “M’hi puc sumar jo?”. Les joves, segons el seu testimoniatge, van demanar que deixara de molestar-les, cosa a què l’home va reaccionar dient-los “brutes, lesbianes i fastigoses”. Posteriorment, les va agafar dels cabells i els va propinar unes quantes punyades.

La Policia Nacional, després d’una telefonada al 091, va separar l’agressor de les víctimes i va detindre l’individu, que va justificar la seua acció al·legant que dues dones “no poden besar-se” en públic i que “els majors” han de dir “el que està bé i el que està malament”. Les joves presentaven ferides d’arrapades al coll i als braços i una d’elles en un puny.

L’home va ser detingut al juny del 2018 i serà jutjat dimecres a la sala tercera de l’Audiència Provincial per un delicte d’odi i un altre de lesions. Al marge dels 15 mesos de presó que demana la Fiscalia –el delicte d’odi implica penes entre un any i quatre de presó–, se sol·licita també el pagament d’unes quantes multes.

Etiquetas
stats