Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Habitatge buscarà una solució per a la família de Xirivella que serà desnonada

Pilar junt al seu home i la seua filla a les escales del edifici en el que resideixen

Carlos Navarro Castelló

València —

“Estic molt nerviosa i emocionada, espere que per fi puga solucionar-se la nostra situació i puguem accedir definitivament a un habitatge amb lloguer social”.

Així d’esperançada s’ha mostrat Pilar, la veïna de Xirivella que diumenge passat va denunciar a través d’eldiariocv.es la situació per la qual està passant des de fa dos anys juntament amb el marit i la filla, de 7 anys.

Va ser llavors que aquesta família va perdre sa casa per no poder fer front a la hipoteca i després de no aconseguir solució per part de la Generalitat ni de l’Ajuntament, van poder traslladar-se amb ajuda dels veïns a un pis deshabitat propietat d’una altra entitat bancària.

Ara, el jutjat ha tornat a ordenar el desallotjament d’aquest habitatge el pròxim mes d’abril, per la qual cosa la incertesa i la desesperació s’ha apoderat d’ells, ja que en aquests dos anys no han aconseguit optar a un habitatge públic amb un lloguer social.

No obstant això, després de conéixer el cas, des de la Conselleria d’Habitatge s’han posat en contacte amb la família per conéixer de primera mà la seua situació: “L’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) es reunirà amb l’Ajuntament de Xirivella per buscar una solució abans que s’execute el desnonament”, han explicat.

Pel que fa a això, Pilar ha comentat que no vol fer-se “moltes il·lusions”, però que seria “un somni” poder viure amb la seua filla “amb tranquil·litat i seguretat”.

Etiquetas
stats