eldiario.es

9

'Idiota': un joc per als espectadors

El Teatre Micalet estrena un espectacle escrit i dirigit per Jordi Casanovas on la intriga i la comèdia es barregen a parts iguals

Instante de la función

Instant de la funció

En temps de crisi, cal recórrer a tot tipus d'arguments per seduir el públic. D'obres irreverents i transgressores a funcions on el públic se senta un més dins de l'actuació o, almenys, se li cree un suspens que el faça repetir.

Fent ús d'aquests trucs es presenta a partir d'aquest dimecres i fins el dia 22 de novembre, al Teatre Micalet, de València, l'obra teatral 'Idiota'. Una comèdia que amaga un joc seductor per qui l'està contemplant: el de desentranyar amb el protagonista els diferents obstacles als quals es veurà sotmés el personatge principal.

Protagonitzat pels actors catalans Anna Sahun i Ramón Madaula, es tracta d'un muntatge divertit, ple de suspens i que situa l'actor principal al límit, superant per moments la seua paciència i la seua raó. La trama gira a l'entorn de la interacció d'un home que es presenta a unes proves psicològiques remunerades i l'atractiva psicòloga que el posarà a prova, tot portant-lo a reaccionar de la forma més insospitada possible.

Escrita i dirigida per Jordi Casanovas, la funció ve avalada per l'èxit que ha tingut en terres catalanes. No obstant això, és la tornada de Casanovas al thriller, després de les seues incursions en actuacions com 'Ulleres de pasta' o 'Sopar amb batalla'. “Espere que els protagonistes s'acaben calfant tant el cap com el propi protagonista. Ens divertirem amb una eina que encara no té límits coneguts”, afirma l'autor. La interacció amb el públic està assegurada.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha