Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Judici a València a quatre protaurins per agredir una fotoperiodista i destrossar-li el cotxe per fer fotos d'un ferit

Membres de la Comissió Taurina que perseguiren i insultaren la fotògrafa després de fotografiar el ferit.

Sergi Pitarch

València —

0

El Jutjat penal número 3 de València acull aquest dimarts a les 9:30 hores un judici contra quatre protaurins per agredir i coaccionar una fotoperiodista que va fotografiar un ferit en els festejos de “bous al carrer” del municipi de Petrés (València) a l'agost de 2014.

Els acusats, tres homes i una dona, s'enfronten a diferents penes per un delicte de coaccions per impedir un dret fonamental i altres dos de danys i lesions a la pròpia fotoperiodista i a un acompanyant. Els aficionats membres de la Comissió Taurina van destrossar el cotxe de la fotoperiodista del diari Levante-EMV, provocant-li uns danys de 2.200 euros en xapa i pintura.

Els fets van succeir el 8 d'agost de 2014 en les festes de Petrés que celebrava actes de “bous al carrer”. En el festeig un home va patir ferides per asta de bou i en ser traslladat a l'ambulància la fotoperiodista va intentar captar imatges. Llavors, un centenar de persones van envoltar a la fotoperiodista intentant dificultar el seu treball, insultant-la i, fins i tot, espentant-la.

Va ser llavors quan la fotoperiodista va ser agredida juntament amb el seu acompanyant, que va intentar defensar-la. En intentar refugiar-se en el vehicle, el cotxe va ser sacsejat i destrossat amb puntades i punyades.

Els festejos taurins a la Comunitat Valenciana s'han cobrat més de 30 vides en els últims deu anys. Així, els periodistes i fotoperiodistes s'han convertit en una vertader enemic dels afeccionats a aquests festejos quan intenten captar imatges de ferits o agafades greus. En els últims anys el treball dels informadors s'ha dificultat en gran manera i, en molts municipis, s'ha convertit en un treball de risc.

Etiquetas
stats