eldiario.es

Menú

L’Ajuntament de València s’oposa a l’execució del centre comercial Oceanic

Des del consistori asseguren que no caben més grans superfícies en la ciutat i asseguren que no saben res d’aquest projecte presentat el 2011 per Rita Barberá.

La Conselleria d’Economia confirma que la llicència comercial està caducada, però fonts empresarials diuen que el complex “tira endavant”.

- PUBLICIDAD -
Imagen virtual del centro comercial Oceanic.

Imatge virtual del centre comercial Oceanic.

“La postura política és que no es facen més centres comercials a València perquè és la ciutat d’Espanya que en té més”.

Així de contundents s’han mostrat fonts de l’Ajuntament de València sobre el macrocomplex comercial Oceanic València, previst en el PAI de la Font de Sant Lluís, en concret al costat el nou hospital La Fe.

Aquest projecte va ser presentat a so de bombo i platerets el 14 de desembre de 2011 per la llavors alcaldessa de València, Rita Barberá, acompanyada de l’arquitecte Ricardo Bofill, autor del disseny de l’edifici, i de representants d’Unibail-Rodamco, empresa promotora.

Aquesta gran superfície comercial preveia 200 botigues i la creació de 3.500 llocs de treball, 1.000 durant l’obra i 2.500 després, en els diferents locals. Segons els terminis oferits llavors, les obres havien d’haver començat al començament del 2013 i ja haurien d’haver acabat.

No obstant això, des que el 2013 la Generalitat li va atorgar la llicència comercial, poca cosa més se n’ha sabut. De fet, fonts de la Conselleria d’Economia han informat que aquesta llicència està caducada i que de moment ningú de l’empresa s’ha posat en contacte amb ells per iniciar els tràmits.

Quant a la seua postura davant de la possibilitat d’obrir un nou centre comercial, han explicat que “si reuneixen tots els requisits legals, l’Administració no pot oposar-s’hi”.

Per la seua banda, encara que des de la promotora han preferit no pronunciar-se respecte d’això, fonts empresarials han assegurat que “el projecte, simplement s’ha endarrerit, però tira endavant”.

Sobre això, des de l’Ajuntament han assegurat que ningú de la companyia que ha d’executar les obres s’ha posat en contacte amb ells i dubten que finalment tire endavant.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha