eldiario.es

9

L'alcalde d'Elx exigirà explicacions al ministeri i al museu per la formiga en la cara de la Dama

El tuiter que va divulgar el vídeo de denúncia del passeig de la formiga sobre la Dama d'Elx, JColosus (@MisterAllnut), ha esborrat el tuit que ha causat la revolada

Imagen de la Dama de Elche en su vitrina del Museo Arqueológico Nacional

Imatge de la Dama d'Elx a la seua vitrina del Museo Arqueológico Nacional

L'alcalde d'Elx, el socialista, Carlos González, ha anunciat a través del seu compte de twitter que exigirà explicacions tant al Ministeri de Cultura com al Museo Arqueológico Nacional, sobre les condicions de seguretat i de conservació de la Dama d'Elx, després que un tuiter penjara un vídeo amb una formiga corrent sobre la cara de l'obra ibèrica.

Cal recordar que la Dama d'Elx ha sigut objecte de reivindicacions perquè torne a terres valencianes, després de ser exposada durant més d'un segle entre París i Madrid. No obstant açò des del Ministeri de Cultura s'ha rebutjat la petició argumentant, precisament, les exigències de conservació de l'obra mil·lenària.

D'altra banda, i després de la polèmica originada, el tuiter JColosus (@MisterAllnut) que va divulgar el vídeo de denúncia del passeig de la formiga sobre la Dama d'Elx, ha esborrat el tuit que ha causat la revolada.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha