Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

L'expresident de la CAM desconeixia els problemes de la caixa “fins a quinze dies abans” de la intervenció del Banc d'Espanya

L'expresident de la CAM, Modesto Crespo

EFE

Madrid —

L'expresident de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) Modesto Crespo ha assegurat aquest dimarts que “fins a quinze dies abans” de la intervenció de l'entitat per part del Banc d'Espanya les notícies sobre l'estat de la caixa “eren sempre positives”.

Crespo ha respost a les preguntes del Fiscal durant el judici que se segueix contra ell i altres set exdirectius de la caixa per diversos delictes societaris, entre ells estafa continuada i falsedat comptable en els estats financers de 2010 i del primer semestre de 2011, així com per cobrar indegudament 47,3 milions d'euros d'indemnitzacions.

També ha dit que mai va tenir constància que hi haguera irregularitat alguna en la situació de la CAM, els comptes de la qual s'aprovaven “per unanimitat” sense que ell haguera de fer ús del seu vot de qualitat i amb el respatler de la signa auditora KPMG.

A més, ha recordat que la pròpia ministra d'Economia en l'època, Elena Salgado, es va referir en alguna ocasió a la bona salut de les caixes d'estalvis.

Així mateix, ha relatat que, una vegada que el Banc d'Espanya va intervenir l'entitat, al juliol de 2011, no va tenir cap relació amb els administradors designats pel supervisor, i que la seua labor al capdavant de l'entitat, entre juny de 2009 i juliol de 2011, es va limitar a “ajudar” en el que va poder, doncs mancava de “coneixements tècnics i comptables”.

Etiquetas
stats