eldiario.es

9

L'exvicepresident de Camps s'escuda en el testimoni de Rajoy per a diluir la seua responsabilitat en Gürtel

Vicente Rambla rebaixa la seua responsabilitat com a director de campanya i recorda que el president del Govern "ho va ser quatre vegades"

Respecte a l'exsecretari general del PP valencià, l'exvicepresidente de la Generalitat ha assenyalat: "Ricardo (Costa) era l'embut pel qual passava tot"

Pablo Crespo declara en la Audiencia Nacional, detrás Álvaro Pérez 'El Bigotes' y Francisco Correa y en la siguiente fila Ricardo Costa y Vicente Rambla separados por cuatro asientos vacíos

Vicente Rambla, darrere a la dreta, en el judici pel finançament il·legal del PP valencià

Vicente Rambla, exvicepresident de la Generalitat Valenciana amb Francisco Camps, ha defensat en el judici pel finançament il·legal del PPCV que com a director de campanya no tenia cap poder de decisió i ha descarregat la responsabilitat sobre qui va ser secretari general del partit: “Ricardo Costa era la persona que tenia tot el poder dins del partit".

Així, ha relatat que quan va a arribar de director de campanya Orange Market ja estava treballant. "No sé si la idea de contractar-los va ser de Camps o de Costa”, ha assegurat, evidenciant la mala relació entre tots dos acusats: "Ricardo Costa era l'embut pel qual havia de passar tot". I li ha llançat un altre dard: "veig difícil que Costa no administrara els diners 'b' si administrava els 'a'".

També ha explicat que va ser nomenat director de campanya perquè es portava bé amb tots. “Camps tenia una guerra amb Zaplana i ningú anava als actes d'Alacant. Jo feia de mediador”, ha apuntat per a sustentar el motiu de la seua elecció.

Pel que fa a la seua responsabilitat com a director de campanya, l'ha rebaixat amb la testifical de Mariano Rajoy. "El president el va ser [director de campanya] quatre vegades", ha dit.

"Va dir Álvaro Pérez que tenia targeta per a entrar a Gènova, a València no hi havia targeta però entrava on volia, tenia una facilitat enorme", ha comentat Vicente Rambla en relació a la declaració del capitost de la trama Gürtel la passada setmana davant el jutge.

L'exdirector de campanya del PP valencià ha insistit: "sense cap ombra de dubte, les meues responsabilitats les he complit". "Si jo haguera sigut l'encarregat de la gestió econòmica, açò no s'haguera fet així en la vida", ha ressenyat Rambla, qui ha confirmat que Francisco Camps "tenia un enorme poder".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha