Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Marzà anuncia que Educació farà gratuïts els menjadors escolars al llarg de la pròxima legislatura

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, i la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en un acte d'Educació.

Laura Martínez

0

Un dels objectius d'un segon Govern del Botànic serà ampliar el servei de menjador escolar gratuït a tots els alumnes. La idea, segons ha explicat aquest dijous el titular d'Educació, Vicent Marzà, és fer-ho progressivament durant els pròxims quatre anys.

Marzà, candidat a les Corts Valencianes per Castelló, ha revelat les línies d'actuació de la seua conselleria per a la pròxima legislatura, si és reelegit. “Si les valencianes i els valencians volen que continuem construint l'educació igualitària i de qualitat que hem posat en marxa, durant els pròxims quatre anys garantirem la gratuïtat del menjador escolar per a tot l'alumnat de forma progressiva”, ha explicat el conseller.

Segons les dades del conseller, que ha participat en un acte de Compromís sobre Educació, aquesta legislatura han augmentat en 41.500 els alumnes que reben beca de menjador, que ja són 128.500. “Era una necessitat, una urgència per a cobrir un servei públic a les escoles al qual moltes famílies no podien accedir” perquè no podien costejar-ho. “El servei de menjador gratuït ha de ser punta de llança del que entenem com a escola pública per a acabar amb les desigualtats socials”.

El titular d'Educació ha participat, amb la líder de Compromís, Mónica Oltra, en un col·loqui moderat per la responsable de la comissió educativa en les Corts Valencianes, Mariam Campello; el director general de Política Educativa, Jaume Fullana, que ha aprofundit en les línies d'innovació com a eina d'inclusió i atenció a cada alumne des de la seua especificitat, i diversos docents amb experiències pròpies de coordinació d'Igualtat i Convivència i de patis coeducatius.

Etiquetas
stats