Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La alcaldesa de Marbella cancela en Luxemburgo la hipoteca de tres millones
La última entrega de MAR confirma el fraude fiscal de la pareja de Ayuso
Opinión - El problema de los tres gorros. Por Elisa Beni

L'Ajuntament de València recorda amb una pancarta Miguel Ángel Blanco i “totes les víctimes del terrorisme”

Pancarta en record de Miguel Ángel Blanco a l'Ajuntament de València.

elDiariocv

L'Ajuntament de València, governat per Compromís, formació a la qual pertany l'alcalde, Joan Ribó, el PSPV-PSOE i València en Comú, ha penjat aquest dimecres una pancarta en record de Miguel Ángel Blanco, assassinat per ETA a Ermua fa 20 anys.

El text de la pancarta, consensuat pel tripartit que encapçala Ribó amb els grups de l'oposició, PP i Ciutadans, diu: “En record de Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme. En defensa de les llibertats, la pau i la convivència”. Segons l'equip de govern, la iniciativa respon a la proposta de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) de recordar la data de l'assassinat del regidor del PP a Ermua, que va suposar un punt d'inflexió en el rebuig ciutadà a la violència terrorista.

A més de la pancarta, està previst un acte d'homenatge silenciós a migdia en record de Miguel Ángel Blanco en el qual participaran tots els grups de l'Ajuntament.

Etiquetas
stats