Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Deixa el càrrec la directora general que el Consell va considerar “incompatible” per la gestió de la seua gasolinera

Mónica Cucarella.

elDiariocv

Mónica Cucarella deixa finalment el càrrec com a directora general d’Internacionalització en la Conselleria d’Economia Sostenible que encapçala Rafael Climent, ambdós de Compromís.

L’eixida es deu, segons fonts del departament, a “la delicada situació personal” en què estava després de l’informe de Transparència que veu incompatible el seu càrrec amb el d’apoderada en una gasolinera d’Alzira que està denunciada per desobediència per la mateixa Generalitat per no haver descontaminat les seues instal·lacions.

Cucarella es va desvincular de la gestió de l’empresa el 24 de juny, després d’haver ocultat inicialment aqueixa responsabilitat empresarial en la declaració d’activitats en assumir el càrrec.

L’informe de la Conselleria de Transparència va dictaminar que, si bé no hi havia a priori en el cas de Cucarella “incompatibilitat” per la participació d’un 12% en una empresa, sí que n’hi havia per la seua condició d’apoderada en la gasolinera situada al centre de la ciutat d’Alzira.

Cucarella havia insistit una vegada i una altra que no considerava que haguera de dimitir, perquè no veia “cap causa” per a fer-ho, i va assegurar que la seua continuïtat en el càrrec no afectava la imatge del Govern valencià. Una visió contrària a la del Consell, que ha desembocat en el cessament.

Etiquetas
stats