eldiario.es

Menú

Mor un home de 46 anys en ls bous al carrer de Puçol

La víctima, que va patir una ferida en la femoral, va ser traslladada inicialment a l'hospital de Sagunt, des d'on es va derivar a l'hospital Clínic de València, on va morir

- PUBLICIDAD -
Oltra dice que la mejor manera evitar accidentes en bous al carrer es "no ponerse delante de un toro"

Un moment d'un festeig de 'bous al carrer' en la localitat valenciana de Puçol

Un home de 46 anys va morir aquest passat dissabte als festejos dels bous al carrer de la localitat valenciana de Puçol, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

El succés es va produir entorn de les 18 hores i, després de patir una ferida de banya en la femoral, l'home va ser traslladat per una ambulància privada a l'Hospital de Sagunt per a estabilitzar-ho, segons el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana, que va rebre l'avís.

El ferit va ser derivat de Sagunt a l'Hospital Clínic de València per la gravetat del seu estat, on finalment va morir poc després, segons fonts de la Guàrdia Civil.

L'home era veí de Puçol i els festejos de la passada nit i de la resta de la setmana s'han suspès després d'aquest succés. L'Ajuntament estudia durant aquest diumenge decretar la corresponent jornada de dol.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha