Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Música en valencià, ventres de lloguer i Ricard Camarena, els primers temes d’À Punt Ràdio

Un momento de la emisión del primer programa de À Punt RàdioUn moment de l’emissió del primer programa d’À Punt Ràdio

Laura Martínez

“Molt bon dia. Ací, À Punt, la ràdio pública de les valencianes i els valencians”. A les 10 del matí, puntual, arrancava ‘Al ras’, el primer magazín de la nova ràdio pública. Jèssica Crespo, la que en serà la veu conductora, ha començat les emissions qualificant el dia d’“històric”, encara que, reconeix, a vegades s’abuse del terme.

El primer debat en les ones valencianes ha girat al voltant dels ventres de lloguer, amb unes quantes famílies que han defensat la gestació subrogada com una alternativa a la maternitat, que consideren “un dret”. Després del reportatge amb les entrevistes a les famílies, una taula de debat amb activistes i expertes que han defensat la proposta contrària i ha advocat per donar veu a les gestants, “les grans oblidades”.

Cada matí, el magazín codirigit per Ernest Parra i Joan Tur triarà un tema per a debatre i una vegada la setmana el programa eixirà dels estudis de Burjassot. Després d’aquest monogràfic, obert a participació ciutadana, els col·laboradors han parlat sobre agricultura ecològica i de proximitat, entrevistant el xef Ricard Camarena, que acaba d’obrir un restaurant en Bombes Gens. Després de Camarena, ha passat pels estudis Susana Lloret, responsable de la Fundació per Amor a l’Art, que gestiona aquest espai d’art en l’avinguda de Burjassot. Finalment, el cantautor Pau Alabajos ha posat la banda sonora d’aquest primer programa.

Etiquetas
stats