Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP valencià, esguitat de nou per la corrupció: la policia escorcolla l’Ajuntament de Sagunt

Un agent de la Udef parla amb un policia local a l'ajuntament de Sagunt

Miguel Giménez

València —

Una altra operació policial, en aquest cas en l’Ajuntament de Sagunt, colpeja contra la línia de flotació del PP valencià. Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (Udef) de la Policia Nacional escorcollen des d’aquest matí les dependències municipals de l’ajuntament de l’esmentada localitat valenciana i de dos edificis administratius més a la recerca de factures corresponents al període 2008-2014 i relacionades amb els departaments d'Aigües i Manteniment, a més de contractes relacionats amb el Pla Confiança, quan era alcalde de la ciutat el popular Alfredo Castelló, actualment diputat autonòmic.

Segons avança el diari El Mundo, un jutjat de Sagunt, que ja va consultar al parlament autonòmic la condició d’aforat de Castelló en ser diputat, dirigeix una altra operació que afecta dirigents del PP en aquesta localitat, concretament la gestió de l’exalcalde i d’alguns dels seus regidors de govern, i en què s’investigarien els presumptes delictes de suborn i prevaricació.

Alfredo Castelló ha assegurat que està “molt tranquil” i que no sap ni què busquen, “segons ens han dit podrien ser factures d’Aigües de València”, ni els presumptes delictes que es podrien haver comés. “No en tinc ni idea i estic ben tranquil, ja que no tenim res a amagar”, ha sentenciat el diputat popular, que ha recordat que no tenen cap tipus de plet de la seua època al capdavant del consistori.

Etiquetas
stats