Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP contra els colors de l’arc de Sant Martí

El grafit que el PP exigeix esborrar en un carrer de la Font de la Figuera.

elDiariocv

“El grup popular està totalment en desacord d’aquesta decoració o el que pretenga ser, en primer lloc perquè infringeix les normes de la senyalització de circulació i crea confusió als conductors i als vianants, i, en segon lloc, pels riscos que comporta”. Així s’expressa en una moció presentada el 18 d’agost passat la portaveu del PP en l’Ajuntament de la Font de la Figuera, María José Penadés.

La regidora al·ludeix a un grafit pintat el 12 d’agost damunt l’asfalt del carrer de la Mare de Déu dels Xics, a iniciativa de l’Ajuntament d’aquest poble de poc més de 2.000 habitants a la comarca valenciana de la Costera, per a celebrar el Dia Internacional de la Joventut. S’hi veu un arbre les arrels del qual sorgeixen dels colors de l’arc de Sant Martí, reflectits en les sis barres de l’anomenada “bandera de la llibertat”, que representa les reivindicacions del col·lectiu LGTB.

“Aquestes franges produeixen confusió als vianants i als conductors per la semblança que tenen amb un pas de vianants”, al·lega la portaveu del PP (grup amb 5 regidors), que considera la intervenció artística damunt l’asfalt “un risc palés de seguretat viària innecessari”. Per això, sol·licita “que esborren immediatament aqueixes franges de colors”.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera està presidit per Vicent Muñoz Jordà, de Compromís (3 regidors), que governa amb el suport del PSPV-PSOE (2) i de l’única regidora de Ciutadans, a qui el partit d’Albert Rivera va expulsar per haver votat a favor d’un alcalde d’una formació “separatista”. Muñoz va enviar llavors a Rivera una carta en què el convidava a un gaspatxo manxec, com els que són tradicionals a la zona, i assegurant que la seua única actitud separatista ho és respecte de la injustícia, les “formes dictatorials” i la discriminació.

Etiquetas
stats