eldiario.es

9

Botifarra a banda

El ‘cantaor’ Pep Gimeno ofereix un concert amb agrupacions d’Alcoi, d’Atzeneta del Maestrat i de Canals al Palau de les Arts

Pep Gimeno Botifarra con la banda la Vella de Xàtiva.

Pep Gimeno Botifarra amb la banda la Vella de Xàtiva.

Dos elements genuïnament valencians, la música de banda i la música tradicional, es fusionen en el concert que aquest dissabte oferirà al Palau de les Arts de València elcantaor de Xàtiva Pep Gimeno, Botifarra,al costat de 94 músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi, la Banda Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat i la Unió Musical Santa Cecília de Canals.

A Botifarra l’acompanyaran també els membres de la seua rondalla per interpretar peces inspirades en el patrimoni de la música tradicional valenciana a què el cantant ha afegit aires nous i que ha tornat a donar a conéixer al públic gràcies a la projecció dels seus treballs en els últims temps.

El concert, titulat Botifarra a banda, forma part del cicle “Les bandes a Les Arts”, que organitza el coliseu valencià amb la col·laboració de CulturArts, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i Bankia, i que diumenge ofereix un concert de la Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera, dirigida per Carlos Garcés, amb 130 intèrprets a l’escenari.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha