Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Botifarra a banda

Pep Gimeno Botifarra amb la banda la Vella de Xàtiva.

elDiariocv

Dos elements genuïnament valencians, la música de banda i la música tradicional, es fusionen en el concert que aquest dissabte oferirà al Palau de les Arts de València el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno, Botifarra, al costat de 94 músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi, la Banda Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat i la Unió Musical Santa Cecília de Canals.

A Botifarra l’acompanyaran també els membres de la seua rondalla per interpretar peces inspirades en el patrimoni de la música tradicional valenciana a què el cantant ha afegit aires nous i que ha tornat a donar a conéixer al públic gràcies a la projecció dels seus treballs en els últims temps.

El concert, titulat Botifarra a banda, forma part del cicle “Les bandes a Les Arts”, que organitza el coliseu valencià amb la col·laboració de CulturArts, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i Bankia, i que diumenge ofereix un concert de la Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera, dirigida per Carlos Garcés, amb 130 intèrprets a l’escenari.

Etiquetas
stats