Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Pintades nazis i amenaces de mort a Anna Gabriel abans d'un acte a València

Pintada d'amenaces a Gabriel, en el sòl de la UV.

Sergi Pitarch

La facultat d'Història de la Universitat de València s'ha despertat este matí amb pintades nazis i amenaces de mort contra la diputada de les CUP Anna Gabriel, que aquesta vesprada participa en una debat sobre el futur de Catalunya.

Les parets i el sòl de la facultat han aparegut plenes de simbologia nazi i una d'elles amb l'expressió amenaçadora “tir a Anna Gabriel”. Una altra de les pintades va dirigida al seu partit.

La diputada, un dels referents polítics de Catalunya, intervé aquesta vesprada a les 19 hores en el debat “Cap a la República Catalana?”, amb el també diputat del Parlament Joan José Nuet (EUiA) i el periodista valencià David Segarra. L'acte està organitzat pel sindicat d'estudiants Acontracorrent.

Les pintades ja has sigut netejades pels operaris de la Universitat de València i han traslladat els fets a la Delegació del Govern perquè garantisca la seguretat de l'acte d'aquesta vesprada.

Etiquetas
stats