eldiario.es

Menú

Pintades nazis i amenaces de mort a Anna Gabriel abans d'un acte a València

Les parets i el sòl de la Facultat d'Història de la Universitat de València apareixen amb pintades nazis contra la política i el seu partit, les CUP. Gabriel intervé aquesta vesprada en un debat sobre el futur de Catalunya amb el també diputat del Parlament català Joan Josep Nuet

- PUBLICIDAD -
Pintada de amenazas a gabriel, en el suelo de la UV.

Pintada d'amenaces a Gabriel, en el sòl de la UV. @JoanCanela

La facultat d'Història de la Universitat de València s'ha despertat este matí amb pintades nazis i amenaces de mort contra la diputada de les CUP Anna Gabriel, que aquesta vesprada participa en una debat sobre el futur de Catalunya.

Les parets i el sòl de la facultat han aparegut plenes de simbologia nazi i una d'elles amb l'expressió amenaçadora "tir a Anna Gabriel". Una altra de les pintades va dirigida al seu partit.

Otra de las pintadas nazis contra las CUP en la UV.

Otra de las pintadas nazis contra las CUP en la UV. OSANLa diputada, un dels referents polítics de Catalunya, intervé aquesta vesprada a les 19 hores en el debat "Cap a la República Catalana?", amb el també diputat del Parlament Joan José Nuet (EUiA) i el periodista valencià David Segarra. L'acte està organitzat pel sindicat d'estudiants Acontracorrent.

Les pintades ja has sigut netejades pels operaris de la Universitat de València i han traslladat els fets a la Delegació del Govern perquè garantisca la seguretat de l'acte d'aquesta vesprada.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha