eldiario.es

Menú

Pluges que han deixat fins a 138 litres i arbres tombats pels forts vents

Xera amb 138 litres, Setaigües amb 118 i Xiva amb 106 són les localitats on ha caigut més aigua en les últimes hores.

- PUBLICIDAD -
Lluvias de hasta 138 litros y fuertes vientos derriban árboles en Valencia

La pluja i el vent castiguen les tres províncies valencianes EFE

Les fortes pluges caigudes anit, que han deixat fins a 138 litres d’aigua per metre quadrat, i els forts vents han tombat arbres i han complicat la circulació a les carreteres de la Comunitat Valenciana, encara que no hi ha hagut danys personals.

Les tres províncies de la Comunitat Valenciana estan en alerta màxima (color taronja) per pluges fortes, mentre que un accident a la A-7 al terme de Godelleta, a la circumval·lació de València, està provocant retencions d’una mica més de dos quilòmetres en sentit cap a Alacant.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que en les últimes 12 hores s’han registrat 138 litres per metre quadrat a Xera, 118 litres a Setaigües i 106 litres a Xiva, poblacions de la província de València, que és on ha plogut amb més intensitat.

Las lluvias han provocado problemas también en la ciudad de Valencia

Les pluges han causat problemes també a la ciutat de València

Les precipitacions s’han escampat també cap a la província de Castelló, amb 78 litres per metre quadrat a Catí, i cap a la d’Alacant, amb 76 litres a la Vall de Laguar i 74 litres per metre quadrat a Guadalest.

Fonts del Consorci de Bombers han indicat que, anit, van fer 14 serveis relacionats amb l’aigua (caiguda d’arbres i sanejaments de façanes, principalment) en poblacions com Ròtova, Sagunt, Alboraia, Gandia, Canet d’en Berenguer, Oliva, Xiva, Riba-roja, Cullera, Rocafort, Paterna i Torís.

La pluja persistent ha causat complicacions en el trànsit rodat a primeres hores del matí, amb retencions de 2 quilòmetres a la V-30 tant en direcció cap a la V-30 (marginal del llit nou del riu Túria) i cap al port; a la CV-30 (ronda nord de València) cap a la V-30, i circulació lenta a la V-31 (Pista de Silla) tant en sentit d’entrada com d’eixida de la ciutat de València, a més de les cues ja esmentades a la A-7 a Godelleta.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha