Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Nivell roig de preemergència per pluges a les comarques del sud de València i del nord d'Alacant

Imatge de radar de la situació de la borrasca a l'inici del matí d'aquest dilluns.

Toni Cuquerella

0

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit la preemergència de nivell roig a les comarques del sud de València i del litoral nord d'Alacant; l'alerta està establida fins a les 14h hores d'aquest dilluns. D'altra banda la preemergència és de nivell taronja al sud d'Alacant i a les comarques del litoral nord de València i de Castelló, aquestes últimes des de les 9.00 hores.

Fins al moment s'ha comunicat la suspensió de classes en municipis de la Safor, la Marina Alta, la Ribera Alta i la Ribera Baixa com són l'Alcúdia, Algemesí, Alginet, Alzira, Carcaixent, Carlet, Montroi, Algemesí, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Real de Gandia, la Font d'en Carròs, Beniarjó, Bellreguard, la Xara, Xàbia, Pedreguer, Poble Nou, el Verger, Murla, Beniarbeig, Dénia, els Poblets, la Vall de Laguar, Teulada-Moraira i Benissa.

Des de la Generalitat han recomanat evitar activitats esportives en zones de barranc, així com retirar objectes de fora de les cases que puguen arrossegar les pluges.

També l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit l'avís roig per pluges fortes al sud de la província de València i el nord de la d'Alacant per a les primeres hores d'aquest dilluns, des de mitjanit fins a les 14.00 hores.

Etiquetas
stats