eldiario.es

Menú

Podem reactiva els cercles per a preparar Vistalegre II

El Consell Ciutadà valencià prepara assemblees durant el cap de setmana en una desena de municipis i demana a la militància aportacions al debat

- PUBLICIDAD -
Antonio Montiel, en un acto de la precampaña de Podemos.

Antonio Montiel, en un acte de Podem.

Traductor valencià - Softvalencià

S'accelera el compte arrere per al segon Vistalegre i amb ell l'activitat dels sectors de Podem. En aquesta segona edició de l'Assemblea Ciutadana, la formació morada decidirà què vol ser i com vol aconseguir-ho. Els primers a plantejar les seues propostes de forma oficial han sigut els membres del corrent Anticapitalistes, que aposta per distanciar-se el màxim possible de les idees del PSOE.

El sector valencià s'ha posat les piles per a preparar el congrés i aquest cap de setmana ha convocat una desena d'assemblees perquè la militància faça les seues aportacions. En concret, convida els cercles, la militància i els consells ciutadans municipals a reflexionar sobre "El futur que volem: plurinacionalitat, federalització i descentralització" per a traslladar les seues propostes a l'Assemblea Ciutadana estatal i després a l'autonòmica.

En aquest cap de setmana de reactivació dels cercles, el paper dels quals dins de l'organització encara no està del tot determinat -a nivell estructural-, Podem organitza assemblees a Sagunt, Gata de Gorgos, Castelló, Xàtiva, Sant Vicent del Raspeig, La Vall d'Uixó, Elx, Manises i Torrevella. Estan impulsades pel sector afí a l'actual líder, Antonio Montiel -que també hi participarà-, que té una posició més propera a les tesis d'Íñigo Errejón. De fet, aquest sector va signar en bloc el document promogut per l'entorn del secretari polític de la formació que demanava una assemblea més democràtica.

La formació morada ha penjat de la seua pàgina web un qüestionari en el qual demana als seus simpatitzants que responguen a cinc qüestions: Quins principis polítics consideres que han d'inspirar el nostre procés de federalització?, quines millores consideres que han d'introduir-se des de Podem estatal?, com milloraries la relació de Podem amb els municipis i territoris de la Comunitat Valenciana? i, finalment, un apartat de comentaris i suggeriments.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha