Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Les primàries de Compromís arriben als 36.000 inscrits, 8.000 més que en 2015

Mónica Oltra durant l'acte de Compromís a Alacant.

Eurpa Press

0

La coportaveu de Compromís i candidata de la coalició a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha defensat aquest dissabte a Alacant el procés de primàries que està portant la formació per a elaborar les seues llistes a les eleccions locals, autonòmiques i europees, en les quals, a una setmana per a tancar les inscripcions, ja hi ha 36.000 persones apuntades, una xifra que supera les 28.000 de 2015.

L'acte ha comptat amb més d'un centenar d'assistents que s'han acostat a l'hotel Eurostars Centrum per a acompanyar als candidats i candidates a les Corts Valencianes i el Parlament Europeu. En aquest sentit, a més d'Oltra, han intervingut els candidats a encapçalar la llista autonòmica per Alacant Rafa Climent, Aitana Mas, Marian Campello, Alícia Climent, Josep Nadal i Jordi Davó, ha informat la coalició en un comunicat.

Així mateix, han participat la resta d'aspirants a conformar la llista autonòmica per Alacant Eloi Sarrió, Cinthya Alabés, Víctor Melgarejo, Toni Arques, Màxim Revilla, Cristina Rodríguez, Pau Torregrossa, José Benítez, Juan Pedro Soriano. També han intervingut els candidats a Europa, Isaura Navarro, Myriam Fernández i Jordi Sebastià.

“Reiniciem com al 2015 un procés de tecnologia política punta. Cap altre partit a Espanya ofereix la possibilitat que la gent trie les candidatures. No solament parlem d'elegir una papereta el diumenge electoral, sinó que en el nostre cas els deixem decidir i triar en quin lloc va cada persona. No és el mateix triar que decidir. Nosaltres practiquem la democràcia i la llibertat fins a les últimes conseqüències”, ha sostingut Oltra.

Etiquetas
stats