Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Puig reivindica “l'orgull de ser valencià” a L' Aplec dels Ports

El president de la Generalitat, Ximo Puig, a L'Aplec del Ports de Villores (Castelló).

L'Aplec dels Ports, que se celebra del 29 al 31 de juliol, reivindica cada any la recuperació i la visibilització de les comarques del nord i la recuperació de la llengua i la cultura.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha declarat que “l'Aplec és una festa dels valencians i organitzada per jóvens amb la finalitat de representar l'orgull de ser valencià des de les diferents comarques i des de totes les maneres d'entendre la Comunitat Valenciana”.

A l'Aplec dels Ports, que enguany se celebra del 29 al 31 de juliol al municipi castellonenc de Villores, “s'està reivindicant una terra cada vegada millor, un territori de tots i de totes i un espai d'igualtat entre les persones”, ha manifestat Puig segons un comunicat de la Generalitat.

És una festa des de la qual es reivindica, cada any la recuperació i visibilització de les comarques del nord i la recuperació de la llengua i la cultura. D'aquesta manera el cap del Consell ha mostrat el seu suport al festival que porta com a lema aquest any “Per les nostres arrels, ens mullem” .

El President Puig ha destacat que “és important que entre tots alcem la hipoteca reputacional des de la vertadera Comunitat, que és la gent que vol superar les desigualtats territorials i el desequilibris de les comarques de l'interior i altres comarques del litoral. Per això, és fonamental la inclusió i la capacitat de superar les desigualtats entre les persones”.

Etiquetas
stats