Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rafa García apel·la a la voluntat de protagonisme de la militància del PSPV

Rafa García, la nit del diumenge, després de la derrota en les primàries.

elDiariocv

La bandera de la militància va ser la justificació que l'alcalde de Burjassot, Rafa García, s'enfrontara al president de la Generalitat per la secretaria general del PSPV-PSOE en les primàries. Després de la seua derrota, la nit del diumenge, el candidat proper al líder del PSOE, Pedro Sánchez, no va considerar un mal resultat estar per sobre del 40% i va apel·lar al desig dels militants de participar en la vida del partit.

Rafa García va felicitar Puig per la seua victòria i va dir que les propostes que ha defensat durant la campanya s'haurien d'integrar en el congrés de final de mes, amb la finalitat d'aconseguir un partit “modern” que “torne a connectar amb la societat”.

García va lamentar que la participació en les primàries ha sigut “baixa”, potser perquè el calendari “no era molt propici”. En relació amb la composició de la nova executiva, que ha d'aprovar el congrés del PSPV-PSOE que se celebrarà el 29 i 30 de juliol a Elx, va rebutjar el terme “integració” i va apostar perquè hi “estiguen els millors”.

L'alcalde de Burjassot va demanar que el congrés del PSPV-PSOE siga “fort” i “potent”, i va insistir en què una part de la militància ha dit que vol participar en els processos de decisió perquè el partit canvie.

Etiquetas
stats