Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Un centenar de manifestants criden contra Rajoy a Elx

Protesta a Elx davant l'acte en què participa Rajoy.

Emilio J. Salazar

Amb cassolades, xiulades i megàfons, prop de cent persones es troben concentrades en aquests moments al voltant del Centre de Congressos d'Elx on el Partit Popular ha organitzat una Convenció Nacional per a defensar 'l'Espanya emprenedora'.

Un ampli dispositiu de la Policia Nacional ha dividit i acordonat els manifestants a cent metres de la trobada, entre els quals es troben plataformes com la PAH i No més precarietat, representants sindicals d'UGT i CCOO, i polítics com el secretari general de Podemos Elx, José Vicente Bustamante, regidors del PSOE local i líders històrics de l'esquerra valenciana com Pasqual Mollá (Compromís).

L'acte del PP ha arrancat passades les 11h amb la intervenció de la ministra d'Ocupació i Seguretat Social Fátima Bañez, acompanyada pel sotssecretari de Comunicació del Partit Popular Pablo Casado, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el líder de la província d'Alacant José Ciscar o l'actual president de la Diputació alacantina César Sánchez. Tancarà la Convenció Nacional el president del Govern en un matí en la qual la Policia Nacional s'ha emprat a fons per a contenir els manifestants que li han retret a Rajoy la corrupció, “la pujada de merda de les pensions” o la necessitat d'una Llei de l'Habitatge per a acabar amb els desnonaments.

Etiquetas
stats