Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Rivera: “Estem a punt de guanyar les eleccions generals”

Albert Rivera a València.

Efe

València —

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte que el seu partit està “a punt de guanyar les eleccions generals a Espanya”, cosa que seria “una autèntica lliçó democràtica”, i ha alertat que no sols n’hi ha prou de guanyar, sinó que han de tenir “molts vots” per a “ser lliures per a fer canvis”.

Durant un acte celebrat a la plaça del Patriarca de València, Rivera s’ha compromés “a no governar Espanya amb els nacionalistes ni amb els separatistes”, i ha invitat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, a dir “el mateix”, alhora que li ha retret que “no té un projecte; en el millor dels casos, en té 17”.

Rivera ha apel·lat a més a tornar a estar junts per a “guanyar els terroristes”, i ha considerat que gràcies a la “insistència” de Ciutadans s’ha aconseguit que el Pacte Antiterrorista del PP i el PSOE siga “una qüestió d’Estat”, pel fet d’haver obert aquest acord a totes les forces polítiques.

El candidat de Ciutadans a la Presidència del Govern ha criticat també Mariano Rajoy per “haver-se esborrat” de debats entre candidats i donar-se “de baixa de la nova etapa política”, i s’ha preguntat: “Es pot ser president d’una nació europea si no t’atreveixes a debatre ni tan sols amb els compatriotes del teu país?”.

A més, s’ha compromés al fet que una de les primeres mesures que posarà en marxa serà una reforma dels autònoms, perquè els que estan per davall del salari mínim interprofessional no paguen quota d’autònoms, i a desenvolupar una campanya electoral amb propostes i sense “baixar al fang”.

Etiquetas
stats