eldiario.es

Menú

Rivera: “Estem a punt de guanyar les eleccions generals"

El candidat de Ciutadans es compromet a València a no governar amb “nacionalistes ni separatistes”

- PUBLICIDAD -
Rivera: "Estamos a punto de ganar las elecciones generales en España"

Albert Rivera a València. EFE

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte que el seu partit està “a punt de guanyar les eleccions generals a Espanya”, cosa que seria “una autèntica lliçó democràtica”, i ha alertat que no sols n’hi ha prou de guanyar, sinó que han de tenir “molts vots” per a “ser lliures per a fer canvis”.

Durant un acte celebrat a la plaça del Patriarca de València, Rivera s’ha compromés “a no governar Espanya amb els nacionalistes ni amb els separatistes”, i ha invitat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, a dir “el mateix”, alhora que li ha retret que “no té un projecte; en el millor dels casos, en té 17”.

Rivera ha apel·lat a més a tornar a estar junts per a “guanyar els terroristes”, i ha considerat que gràcies a la “insistència” de Ciutadans s’ha aconseguit que el Pacte Antiterrorista del PP i el PSOE siga “una qüestió d’Estat”, pel fet d’haver obert aquest acord a totes les forces polítiques.

El candidat de Ciutadans a la Presidència del Govern ha criticat també Mariano Rajoy per “haver-se esborrat” de debats entre candidats i donar-se “de baixa de la nova etapa política”, i s’ha preguntat: “Es pot ser president d’una nació europea si no t’atreveixes a debatre ni tan sols amb els compatriotes del teu país?”.

A més, s’ha compromés al fet que una de les primeres mesures que posarà en marxa serà una reforma dels autònoms, perquè els que estan per davall del salari mínim interprofessional no paguen quota d’autònoms, i a desenvolupar una campanya electoral amb propostes i sense “baixar al fang”.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha