Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sanitat estalvia 440.000 euros l'any amb el nou equip directiu del rescatat hospital d'Alzira

La consellera Carmen Montón, de roig, i la gerent de l'àrea de salut de la Ribera, Isabel González, amb l'equip directiu.

Carlos Navarro Castelló

Les arques de la Generalitat Valenciana estalviaran quasi mig milió d'euros l'any només en els sous de l'equip directiu de Ribera Salud, substituït per personal de la Conselleria de Sanitat després del rescat públic de l'hospital d'Alzira i de la resta del departament de salut de la Ribera el passat 1 d'abril.

Així, segons han informat fonts del departament que dirigeix la consellera Carmen Montón, Sanitat haurà d'abonar una indemnització de 382.625 euros a l'anterior equip directiu de la companyia, integrat per nou persones.

Una despesa que la Conselleria recuperarà en només un any amb l'estalvi que aconseguirà amb els nous dirigents, a pesar que l'equip estarà format per 10 persones, una més que l'anterior.

I és que el cost anual dels nou directius de Ribera Salud era de 1,2 milions d'euros, mentre que el del nou equip de Sanitat format per 10 persones és de 787.000 euros.

Així, la Conselleria estalviarà cada any 440.333 euros en els sous dels dirigents, incloent-hi la Seguretat Social.

Etiquetas
stats