eldiario.es

9
Menú

Sanitat estalvia 440.000 euros l'any amb el nou equip directiu del rescatat hospital d'Alzira

La Conselleria abonarà una indemnització de 382.000 euros a l'anterior equip de confiança de Ribera Salud conformat per nou persones.

El cost anual d'aquests noudirectius era de 1,2 milions d'euros, mentre que el del nou equip de la Conselleria format per 10 persones és de 787.000 euros.

- PUBLICIDAD -
La consellera Carmen Montón, de rojo, y la gerente del área de salud de la Ribera, Isabel González.

La consellera Carmen Montón, de roig, i la gerent de l'àrea de salut de la Ribera, Isabel González, amb l'equip directiu.

Les arques de la Generalitat Valenciana estalviaran quasi mig milió d'euros l'any només en els sous de l'equip directiu de Ribera Salud, substituït per personal de la Conselleria de Sanitat després del rescat públic de l'hospital d'Alzira i de la resta del departament de salut de la Ribera el passat 1 d'abril.

Així, segons han informat fonts del departament que dirigeix la consellera Carmen Montón, Sanitat haurà d'abonar una indemnització de 382.625 euros a l'anterior equip directiu de la companyia, integrat per nou persones.

Una despesa que la Conselleria recuperarà en només un any amb l'estalvi que aconseguirà amb els nous dirigents, a pesar que l'equip estarà format per 10 persones, una més que l'anterior.

I és que el cost anual dels nou directius de Ribera Salud era de 1,2 milions d'euros, mentre que el del nou equip de Sanitat format per 10 persones és de 787.000 euros.

Així, la Conselleria estalviarà cada any 440.333 euros en els sous dels dirigents, incloent-hi la Seguretat Social.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha