Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura en Catalunya y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Pedro Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Sanitat investiga l’etapa laboral de l’alcalde d’Oriola en la Direcció Territorial a què no va acudir i estudia prendre mesures

La consellera de Sanitat, Carmen Montón.

Sergi Pitarch

La Conselleria de Sanitat ha encarregat a la Direcció Territorial de Sanitat a Alacant que encete una investigació sobre l’etapa laboral de l’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, en aquest departament durant els anys 2007 al 2014. El departament que dirigeix Carmen Montón ha sol·licitat a la DT que elabore un informe sobre les faenes de Bascuñana durant la seua “adscripció funcional” en aquest departament al qual no va anar i del qual no guarda cap informe elaborat en sis anys.

En funció de les perquisicions que duga a terme la DT de Sanitat a Alacant, es determinaran les mesures que prendrà la Conselleria de Sanitat amb Bascuñana, que té una plaça de metge d’atenció primària en propietat. L’alcalde d’Oriola va estar adscrit funcionalment a la Direcció Territorial durant sis anys, però no va acudir al seu lloc de treball. Tampoc no va demanar vacances, dies de lliure disposició o una sola baixa laboral.

No hi ha tampoc informació dels seus treballs o informes i el mateix Bascuñana, segons va reconéixer a eldiario.es, tampoc guarda els documents elaborats per al seu “assessorament” al director territorial.

Etiquetas
stats