eldiario.es

9

La Justícia obliga a enderrocar un paeller i una piscina en sòl protegit del xalet familiar del president de Lo Rat Penat

L'habitatge situat a Almàssera és seu dels menjars familiars i conciliàbuls d'Enric Esteve, que va ser tinent alcalde de Meliana i vicepresident de la Diputació de València pel PP

Enric Esteve, presidente de Lo Rat Penat.

Enric Esteve, president de Lo Rat Penat.

Lo Rat Penat és una associació que diu defensar les essències del valencianisme i de la cultura. Però sembla ser que per al seu president, el polític del PP Enric Esteve i la seua família, una cosa és lluitar per les essències públicament i l'altra aplicar-les a la vida. El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià avala la decisió de l'Ajuntament d'Almássera d'obligar la família de l'activista "blaver" a demolir una piscina i un paeller construïts sobre horta protegida. Aqueixa horta que des del valencianisme secessionista juren protegir.

El xalet de luxe nascut d'una alqueria d'horta és propietat de la família però ben conegut és que és lloc de descans, de paelles dominicals i conciliàbuls d'Esteve, president d'una arma política finançada amb recursos públics en etapa popular. Els jutges tomben el recurs de la família d'Esteve, que també va ser director general de Patrimoni de la Generalitat, que pretenien mantenir l'abús urbanístic en considerar-lo prescrit.

El cas va arrancar el 2007 quan la Policia Local d'Almàssera va denunciar que l'alqueria de la família d'Enric Esteve hauria construït un piscina i un paeller sense llicència i en sòl no urbanitzable d'especial protecció. Després d'11 anys, l'obra il·legal que danya un patrimoni clau valencià haurà de ser enderrocat. Si no recorren al Tribunal Suprem.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha