Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Agència Valenciana Antifrau té llogada la seu a la parella del diputat de Teruel Existe

El diputat de Teruel Existe, Tomás Guitarte.

Sergi Pitarch

0

El diputat de Teruel Existe i gran novetat de les últimes eleccions al Congrés, Tomás Guitarte, té, a més de relació amb la província aragonesa, una gran relació amb València. L'arquitecte activista contra la despoblació i ara polític va estudiar en la capital de la Comunitat Valenciana i hi va fer les seues primeros provatures laborals. A més, disposa també de patrimoni i s'hi va emparentar amb la que és la seua dona i sòcia, Nieves Sánchez.

Guitarte és arquitecte i està donat d'alta d'autònom en l'epígraf d'arrendament de béns immobles en un edifici de la Plaça de la Reina, una de les més emblemàtiques de València. A més, és propietari de la societat Patrimoni i Turisme SL. El diputat és administrador d'aquesta firma d'hostalatge en hotels i motels al costat de la seua parella, que també està com a administradora. La societat està radicada en un palauet del municipi de Calamocha. En 2018 la societat va facturar 115.000 euros.

La seua parella al seu torn és administradora i propietària de la societat Arquilab SL. Aquesta empresa de serveis d'enginyeria ha llogat un edifici de la seua propietat al carrer de Navellos, al costat del Parlament valencià, per a la ubicació de l'Agència Valenciana Antifrau. El contracte fixa una mensualitat de 10.000 euros al mes, IVA exclòs, per l'ocupació de 650 metres quadrats. Aquesta societat va subscriure una hipoteca en 2007 per 3.952.000 euros que finalitzava en 2018, encara que es va ampliar el termini fins a 2023. El compte de l'empresa tenia, segons el seu informe de gestió, 1,64 milions a 31 de desembre de 2017.

Aquesta societat està vinculada a una altra del mateix sector anomenada Ars Edílica.

Fonts de Teruel Existe han explicat que Guitarte es donarà de baixa d'autònom “per a complir tot el que diu la llei” i s'apartarà de la societat hotelera que comparteix amb la seua parella. Es dedicarà en exclusiva a la representació dels ciutadans de Terol al Congrés.

Etiquetas
stats