eldiario.es

Menú

València es queda sense cap de Trànsit per un contratemps en els bous al carrer de Serra

Abelardo Gil ha sol\·licitat la baixa laboral després de caure d'una barrera que va ser envestida per una vaqueta la setmana passada

- PUBLICIDAD -

La ciutat de València té al seu Intendent de Trànsit de baixa i fora de servei per un accident en els bous al carrer de la localitat de Serra, municipi on estiueja, segons van confirmar fonts de la Policia Local. Abelardo Gil va caure des de la barrera després de ser aquesta envestida aquesta per una vaqueta la passada setmana.

Com es pot apreciar en les imatges, l'alt comandament de la policia local -de pèl canós i amb camisa blava-, es trobava presenciant els bous al carrer damunt d'una barrera mòbil instal·lada dins del recorregut. Una vaqueta amb puntes es va enredar amb l'estructura metàl·lica amb travesses de fusta després de ser cridada pels corredors. L'impacte va ser de tal força que va desestabilitzar l'estructura, amb tal mala sort que va fer caure als espectadors.

Va haver-hi sis ferits en el contratemps, entre ells l'intendent de Trànsit de la Policia Local de València que va anar el pitjor aturat de tots en caure de cap de manera estrepitosa.

Fonts de la Policia Local de València han explicat que la màxima autoritat de Trànsit de la ciutat es trobava en el seu temps lliure i que no obrirá cap expedient ni tampoc el sancionarà. Les mateixes fonts han assegurat que l'agent s'ha fet mal a la monyica. El substitut de Gil ja està operatiu.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha