Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

València estendrà a tota la ciutat la limitació per a obrir bars nous

València estendrà a tota la ciutat la limitació per a obrir bars nous.

Carlos Navarro Castelló

L’Ajuntament de València vol tallar els problemes de sorolls que genera la massificació dels locals d’oci i estendrà les restriccions que ja s’apliquen a Russafa i l’Eixample a la resta de la ciutat.

Així ho ha avançat el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, a eldiario.es: “La mesura parteix d’una petició de la Federació d’Hostaleria i s’inclourà en la modificació de l’ordenança d’Ocupació del Domini Públic que, si tot va bé, s’aprovarà en el ple de l’abril o el del maig”.

Així, una vegada quede modificada la normativa, tan sols es donaran llicències per a locals de restauració nous si estan a una distància més gran de 65 metres del més pròxim, mentre en un radi de 80 metres el límit de locals en seran nou.

En el cas dels permisos per a nous pubs i discoteques, la distància mínima amb el més pròxim serà de 130 metres i no podrà haver-hi més de dos establiments en un radi de 200 metres.

Segons Galiana, hi haurà excepcions a aquesta normativa en alguna pedania, com per exemple el Palmar o Pinedo, on una gran part de l’economia local depén del turisme gastronòmic.

Etiquetas
stats