Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Ximo Puig: “Estem insatisfets, el resultat és insuficient”

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

Carlos Navarro Castelló

El president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, ha valorat els resultats electorals obtinguts per la seua formació a la Comunitat Valenciana de “manifestament insuficients” i ha afegit que encara que han crescut un punt en percentatge de vots, cosa que no ha evitat la pèrdua d’un diputat, estan “insatisfets dels resultats”.

No obstant això, ha dit que aquests mateixos resultats els donen coratge per a defensar els seus principis, que són els principis de la socialdemocràcia.

Així doncs, Puig creu que ha guanyat “la batalla de la por” i que hi ha hagut situacions que han alimentat aquesta por d’altres opcions com el recent Brexit.

A pesar de tot, Puig ha felicitat el PP per la seua victòria, i també a tots els partits que han obtingut representació: “A tots els demane que treballem junts per aconseguir el Corredor Mediterrani, un finançament just i, al capdavall, tot allò que els valencians es mereixen”.

Sobre el suport del PSPV a Pedro Sánchez arran dels resultats, Puig s’ha limitat a dir que a hores d’ara és el seu “secretari general” i que té “el suport dels socialistes valencians”.

Etiquetas
stats