eldiario.es

9

Ximo Puig encarrega dues enquestes d'opinió de caràcter "sociopolític" sense intenció de vot

Amb un pressupost base de 98.000 euros més IVA, els sondejos previstos des de Presidència de la Generalitat es realitzaran mitjançant 2.000 entrevistes presencials

El pleno del Consell reunido en el Palau de la Generalitat

El ple del Consell reunit al Palau de la Generalitat

Presidència de la Generalitat vol fer dos estudis d'opinió en l'àmbit de la Comunitat Valenciana al llarg del pròxim any. Es basaran en la realització de 2.000 entrevistes presencials i el seu objectiu serà "conèixer l'opinió dels ciutadans sobre diversos temes de caràcter sociopolític".

"En cap cas" aquestes enquestes inclouran la intenció de vot dels ciutadans, segons ha precisat el govern que presideix el socialista Ximo Puig. El treball de camp per a aqueixos sondejos ha eixit a licitació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'aquest dimarts 12 de setembre amb un pressupost base de 98.000 euros més IVA.

La realització d'enquestes d'opinió des de la Generalitat va ser un dels assumptes polèmics de l'anterior legislatura, en la qual els partits avui al capdavant del Consell, PSPV-PSOE i Compromís, van criticar que el govern del PP preguntara pel vot i no traslladara els resultats a totes les formacions ni els fera públics. Des del Consell que presidia Alberto Fabra es va al·legar llavors que es tractava de "informes d'ús intern".

El govern del Pacte del Botànic ha publicat fins ara els resultats d'un estudi d'opinió, l'Enquesta de Valors de la Comunitat Valenciana del passat mes de juny. En aquell cas, el treball va ser realitzat per l'empresa Emer GFK entre el 20 de febrer i el 10 de març, a partir de 2.018 entrevistes presencials i amb un cost de 49.610 euros. Els seus resultats estan disponibles en la web de transparència de la Generalitat Valenciana.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha