eldiario.es

Menú

Ximo Puig a Isabel Bonig: "Ni demanant perdó cada dia el PP obtindria l'absolució"

El president de la Generalitat ha acusat el Partit Popular de portar "al descrèdit" la Comunitat Valenciana, a la qual ha "arruïnat"

Puig considera que "no és raonable" que el president del Govern acudisca a Catalunya amb 4.000 milions i a aquesta autonomia "amb zero"

- PUBLICIDAD -
El president Ximo Puig interviene en la sesión de control de las Corts

El president Ximo Puig intervé en la sessió de control en les Corts.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit aquest dimarts la portaveu del PP en les Corts, Isabel Bonig, que "ni demanant perdó cada dia obtindria l'absolució" doncs el seu partit, ha dit, ha portat "al descrèdit aquestes terra", l'ha "arruïnat" i "ha marginat milions de persones".

La portaveu del PP ha tornat a oferir al president els "vots lleials del PP" perquè puga "soltar llast" i no estar "emmanillat pel sectarisme de Compromís i Podem", mentre formulava una pregunta sobre assessors de l'Executiu. Puig ha respost fent al·lusió a les paraules de Bonig durant el congrés que el PP ha celebrat aquest cap de setmana a València. "Vostè va dir aquest cap de setmana que mai més tornaria a demanar perdó als valencians; ni demanant perdó tots els dies obtindria l'absolució, han portat al descrèdit aquesta Comunitat, han marginat milions de persones, no mereixen el perdó", li ha retret.

El president també ha aprofitat la visita del líder del partit, Mariano Rajoy, al congrés per a carregar contra la falta d'inversions en la Comunitat Valenciana. "No és raonable que solament visite la comunitat en actes de partit" ni tampoc que vaja a Catalunya amb 4.000 milions i vinga a aquesta autonomia "amb zero". El president ha instat Bonig a no confondre "les ganes dels valencians de passar pàgina", amb el perdó per la gestió del partit, cosa que, a parer seu, "no mereixen".

"Ens sembla bé que es complisca amb Catalunya, ens sembla malament que no es complisca amb la Comunitat Valenciana", ha reclamat el cap del Consell, que ha demanat "coratge i altura de mires" a Bonig "per a acabar amb la discriminació de Rajoy a la Comunitat".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha