Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ximo Puig diu ara sobre Jorge Rodríguez que un imputat no pot encapçalar una llista del PSPV: “En el PSOE no pot ser”

Ximo Puig, acompanyat de Jorge Rodríguez, a Ontinyent.

Europa Press

0

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous després de conéixer-se que l'expresident socialista de la Diputació de València Jorge Rodríguez -investigat en el cas Alqueria-, encapçalarà la candidatura a Ontinyent amb una nova marca després d'abandonar el PSOE que “cadascú és amo i senyor de les seues actuacions i els altres, de jutjar-les”.

Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans en ser preguntat per la decisió de Rodríguez de concórrer a les eleccions locals del 26 de maig sota la marca 'La Vall d'Albaida ens Uneix' i si el sorprén que aquesta estiguera constituïda ja des de fa un temps.

Respecte a la seua opinió sobre que un imputat encapçale una llista electoral com en aquest cas, ha indicat: “Cadascú ha d'assumir la seua responsabilitat, jo respecte a totes les persones, en el PSOE això no pot ser”.

Preguntat sobre si el partit ha considerat les repercussions que això podria tindre en relació amb la representació socialista en la corporació provincial, Puig ha asseverat que “l'ètica de la responsabilitat va més enllà de qualsevol conjuntura electoral tant en aquest cas com en uns altres”.

Ha posat l'exemple de Catadau, també a València, on “probablement” el PSPV no tindrà candidatura després d'haver apartat el que fou alcalde socialista Manolo Bono, “una persona que havia donat suport o havia estat justificant en certa mesura una qüestió irrenunciable com la violència de gènere”.

“És que tot no val en política i l'impuls ètic és un element fonamental per a la confiança, hem alçat entre tots la hipoteca reputacional de la Comunitat i no volem tornar al passat de cap manera. I per això ara cal ser més exigents i més autoexigentes que mai”.

Etiquetas
stats