eldiario.es

Menú

La I Escola Mediterrània d’Estiu reflexionarà a Xàbia sobre el País Valencià contemporani

Diversos debats participatius abordaran temes com la transformació de l’ecosistema mediàtic valencià o la possibilitat d’un model productiu post-rajola, entre d’altres

El diputat a les Corts Josep Nadal, el líder de Podem, Antonio Estañ i el director de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, en seran alguns dels ponents destacats

- PUBLICIDAD -
Antonio Estañ, en Valencia.

Antonio Estañ. JESÚS CÍSCAR

En política, el temps mediàtic discorre accelerat marcat per les urgències i acostuma a deixar poc espai per a la reflexió asserenada i en profunditat. Una realitat que és encara més acusada en el cas de la societat civil.

Per intentar posar-hi remei, el proper 22 de juliol, tindrà lloc a Xàbia (la Marina Alta) la primera edició de l’Escola Mediterrània d’Estiu. Segons un comunicat de l'organització, és una iniciativa impulsada per l’Institut Valencià d’Estudis Socials amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàbia i la Institució Alfons el Magnànim -Centre Valencià d’Estudis i Investigació, i aspira a convertir-se en cita anual obligada en la reflexió col·lectiva sobre la realitat valenciana.

Estructurada en quatre debats participatius o workshops la jornada abordarà temes com les transformacions en la identitat valenciana, el futur del model productiu, la salut de l’ecosistema mediàtic o les relacions entre societat civil, moviments socials, partits i institucions en el context polític sorgit de les eleccions de 2015 i 2016.

La dinàmica dels workshops serà d’unes breus intervencions a càrrec dels ponents proposats, al que seguirà un debat obert amb tots els participants. El perfil dels ponents serà divers, entre representants polítics i institucionals, del món acadèmic, periodistes i representants de moviments socials i veïnals.

La jornada tindrà lloc a Sala d’Actes del Museu Arqueològic i Etnològic Soler Blasco, al Casc Antic de Xàbia. L’accés és gratuït però és necessari inscriure’s prèviament atesa la limitació de places. Les persones interessades poden fer-ho a escolamediterraniaxxi@gmail.com.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha