eldiario.es

Menú

Pedro Sánchez, sobre Fernández Díaz: “El diumenge cal fer-los dimitir en bloc”

El candidat socialista s’ha preguntat a Alacant com se n’ha d’anar el ministre de l’Interior si no ho va fer Mariano Rajoy després de l’SMS a Bárcenas del “Luis, sigues fort”

El líder del PSOE ha explicat que no té cap utilitat votar pel PP o per Podem, amb qui “ningú vol pactar” i “són incapaços de dialogar i arribar a acords”

- PUBLICIDAD -
El líder socialista, Pedro Sánchez, junto al alcalde de Alicante, Gabriel Echávarri, posa con el ninot que le representa en uno de los monumentos

El líder socialista, Pedro Sánchez, amb l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, posa amb el ninot que el representa en un dels monuments

El secretari general i candidat del PSOE a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez, ha visitat aquest dijous Alacant amb motiu de la celebració de les Fogueres de Sant Joan, una visita en què no ha estat acompanyat pel líder del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, el qual estava a València presidint el ple del Consell. Sánchez, que ha fet una declaració sense preguntes a la plaça de l’Ajuntament davant de militants, simpatitzants i curiosos que visitaven la foguera municipal, s’ha referit a la situació del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, arran d’haver-se fet públiques les converses amb el president de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

A parer seu, és “molt greu” que el titular d’Interior continue en el càrrec, sense haver presentat la dimissió ni haver estat destituït pel president del Govern, Mariano Rajoy. No obstant això, ha apuntat que Fernández Díaz es pot preguntar per què ha de dimitir si Rajoy no ho va fer després d’aquell SMS a Bárcenas de “Luis sigues fort”. “Com ha de dimitir?”, s’ha preguntat. I ha demanat el vot: “Hui més que mai necessitem el canvi polític, per a llevar al partit que va confondre la majoria absoluta amb l’absolutisme, un PP que ha instrumentalitzat les institucions i les ha utilitzades amb finalitats partidistes”. “El 26J cal fer-los dimitir en bloc”, ha sentenciat.

El candidato socialsita Pedro Sánchez durante su visita a las 'Fogueres' de Alicante

El candidat socialista Pedro Sánchez durant la visita a les Fogueres d’Alacant @PSPV_Alacant

Nou temps polític

El líder dels socialistes ha demanat dir “adéu” a Mariano Rajoy i “hola” a un “nou temps polític”. En aquest sentit, Sánchez confia en la “remuntada” per la mobilització del seu partit, que els permetrà “deixar arrere els del sorpasso i guanyar Mariano Rajoy” per a formar un govern “exemplar, honrat i amb compromís social”. Per això, ha demanat als votants socialistes que no es resignen.

Així, el candidat del PSOE insisteix que votar pel PP i per Rajoy “no té cap utilitat”, com tampoc en té votar per aquells “amb qui ningú vol pactar”, en referència a Podem, de qui ha assegurat que són incapaços de dialogar i arribar a acords. Segons la seua opinió, “un problema no es resol passant a un altre”, en referència al PP i Podem, davant dels quals ha contraposat un partit socialista que és “garantia de canvi, de polítiques progressistes i d’un govern presidit pel diàleg i l’enteniment”.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha