Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Pintades d'extrema dreta en les seus de Podem i Esquerra Unida a Alacant

Pintada ultra en la seu de Podem a Alacant.

elDiariocv

València —

La seu de Podem a Alacant ha sigut objecte de diverses pintades d'ultradreta. “Espanya no es toca” o “rojos, no” són alguns dels lemes de les pintades que han aparegut aquest dimecres signades per Falange.

No és la primera vegada, ni la segona, que la seu de la formació habitada a Alacant es converteix en objecte de pintades de l'extrema dreta. El propi líder de Podemos, Pablo Iglesias, ho ha denunciat en Twitter.

“Les pintades en les seus dels partits no ajuden”, ha assenyalat el secretari general de Podemos, que s'ha queixat que “quasi mai ixen” quan afecten la seua organització.

Amb lemes similars ha sigut pintada també la façana d'Esquerra Unida a Alacant. “Rojos, no”, es llig en la pintada que signa també Falange.

L'organització d'esquerres ha reproduït la imatge en Twitter amb una cita de Murakami que al·ludeix al fet que, per tancar els ulls, res canviarà ni desapareixerà.

Etiquetas
stats