Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Anticapitalistes també presenta candidat a l'assemblea ciutadana de Podem

El diputat autonòmic i candidat a l'assemblea de Podem, Daniel Geffner.

Laura Martínez

L'activista i diputat autonòmic, Daniel Geffner, optarà a la secretària general de Podem a la Comunitat Valenciana el pròxim 20 de maig. Geffner ha sigut triat en unes primàries de la corrent 'Marea Valenciana' d'entre més de 40 candidats.

El diputat d'anticapitalistes competirà, si no hi ha pactes en les llistes, amb els també diputats autonòmics Fabiola Meco, Cristina Cabedo i Antonio Estañ i amb la senadora territorial Pilar Lima.

Fins ara, és l'única candidatura que qüestiona la renovació del Pacte del Botànic perquè considera insuficients les seues mesures. “Encara que els assoliments són progressius, l'emergència social persisteix”. “Segueix havent-hi desnonaments, segueix havent-hi un atur immens, s'estén, aprofundeix i cronifica la desigualtat, segueixen havent-hi suïcidis vinculats a la crisi encara que ja no isquen en els periòdics, seguim en una espiral de precarització de l'ocupació i de la nostra qualitat de vida”, apunta Geffner.

'Marea Valenciana' s'identifica com a gent de la militància de base que vol “un Podem que torne als seus orígens d'horitzontalitat i participació”, una candidatura construïda a través de trobades i assemblees participatives en obert. A més, es defineix com una candidatura oberta i conciliadora, que “es troba en una posició òptima i apetecible, amb la qual totes les altres iniciatives es troben a gust i amb la qual totes elles volen confluir”.

Entre les seues prioritats, destaquen l'auditoria popular del deute públic de la Generalitat “que possibilite la recuperació de la riquesa espoliada durant més de dues dècades” i la creació d'una renda bàsica que ajude a dur a terme un rescat ciutadà.

Etiquetas
stats