Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Bromera celebra un concert solidari d’ajuda als refugiats

Concert pel 30 aniversari de Bromera.

elDiariocv

L’editorial Bromera celebrarà els 30 anys de treball amb un concert solidari el pròxim 29 de juliol al Teatre Principal, a càrrec de Pep Gimeno “Botifarra”, amb qui actuaran, entre altres artistes convidats, Miquel Gil i Ahmet Touzani. En l’acte també participaran persones i entitats vinculades a la trajectòria de Bromera. Presentarà la gala Carles Alberola, d’Albena Teatre.

Durant l’espectacle es mesclarà la literatura amb la música i, a més, faran una breu ullada al seu treball editorial. La recaptació anirà destinada íntegrament a la tasca amb els refugiats de Metges Sense Fronteres, entitat amb què Bromera manté un conveni de col·laboració des de l’any 2002.

Al marge del seu treball editorial, Bromera ha col·laborat en multitud d’iniciatives, com el suport a nombrosos premis literaris i a entitats com Escola Valenciana, l’impuls a publicacions periòdiques divulgatives, la promoció d’animacions lectores i la creació de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura (FBFL), amb l’objectiu de promoure la lectura i dignificar la llengua i la cultura dels valencians.

Les entrades per al concert poden adquirir-se en les taquilles del Teatre Principal o en el portal web entrades.com a partir de 3 euros.

Etiquetas
stats