Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Consell es personarà en el cas del torneig de golf de Castelló contractat a una empresa vinculada a Púnica

L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps

Europa Press

València —

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que el Consell es personarà en el cas que ha portat Compromís davant de la Fiscalia per l’organització del torneig de golf Comunitat Valenciana Masters-Castellón Costa de Azahar, en què es denuncia que la Generalitat, en l’època de Francisco Camps, i la Diputació, amb Carlos Fabra, van pagar fins 13 milions d’euros entre els anys 2008 i 2011 a través d’un conveni i sense concurs públic a una empresa que tindria relació amb una altra de vinculada a la trama Púnica.

Segons ha apuntat el cap del Consell, l’Advocacia de la Generalitat estudiarà “aquest i tots els casos”, perquè la Generalitat es persona des del nou Govern “en tots els processos que afecten els recursos de tots els ciutadans que s’han malgastat”. Per tant, “en aquest cas també serà així i estem molt preocupats que no hi haja hagut la resposta política que havia d’haver hagut dels responsables”, ha indicat el president.

Segons l’opinió de Ximo Puig, el que ha passat pel que fa a aquesta qüestió és “molt lamentable”, perquè “en moments greus de crisi es malgastaven els recursos i, a més, amb algunes orientacions de finançament il·legal”.

Etiquetas
stats