Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un home assassina a tirs la seu exparella a Vinaròs

Agentes de la Guardia Civil

Toni Cuquerella

Un home ha matat aquest divendres la seua exparella en el municipi castellonenc de Vinaròs. Després de disparar-li, s'ha suïcidat.

Tant la dona com l'home, de 35 i 40 anys, vivien a Alemanya i tenien la seua segona residència en la localitat castellonenca. Fonts oficials assenyalen que la veu d'alarma l'haurien donat els familiars de la parella.

Es tracta del tercer cas de violència masclista en poc més de dues setmanes que s'ha produït en la Comunitat Valenciana després dels fets ocorreguts a Elda on va ser assassinada una altra jove i Alzira, on un home va matar la seua filla. En el cas d'Elda, la dona havia presentat quatre denúncies contra el seu agressor abans, l'última va suposar l'arrest de l'agressor, però va acabar sent posat en llibertat.

En el que va d'any, 44 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles, segons les estadístiques oficials del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que comptabilitza també a 23 menors orfes. Aquest dissabte, 25 de novembre, se celebra el dia contra la violència masclista, que demanarà internacionalment la fi de tots els tipus de violència sobre les dones.

Etiquetas
stats