Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura en Catalunya y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Pedro Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Alzira pretén arribar a tindre l’aigua amb menys nitrats de la seua història en març

Alzira lluita des de fa anys per tindre un aigua potable sense riscos

Toni Cuquerella

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat el procés de regulació de l’entrada d’aigua des de la potabilitzadora als dipòsits municipals per tal d’aconseguir el volum de 2,8 hm³, que proporcionaria a la població l’aigua amb millor qualitat enregistrada fins al moment.

Actualment, està realitzant-se la primera de les fases, i l’objectiu és aplegar a l’última de les quatre previstes a mitat del pròxim mes de març, sempre i quan no existisquen complicacions en el procés.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística recorda que “hem estat lluitant, des de fa molts anys, perquè Alzira tinguera aigua saludable, que els veïns i veïnes d’Alzira pogueren beure aigua de l’aixeta amb total tranquil·litat i sense perill per a la salut”.

Segons Pascual, amb els estudis dels tècnics, tant de l’empresa Aguas de Valencia com els de l’Ajuntament, i una sèrie de mesures aplicades progressivament, “podem assegurar que al mes de març d’este mateix any obtindrem l’índex de nitrats més baix de la història en la ciutat”.

Etiquetas
stats