eldiario.es

9

Diputació de València i IVIE estudiaran l'impacte econòmic de les polítiques públiques de la corporació

La col\·laboració entre les dues institucions se centrarà en qüestions més concretes com l'estandardització dels serveis bàsics en els municipis

Imatge de la reunó entre Francisco Pérez i Jorge Rodríguez

Imatge de la reunió entre Francisco Pérez i Jorge Rodríguez

La Diputació de València i l'Institut Valencià de Investigacions Econòmiques (IVIE) estudiaran conjuntament l'impacte de les polítiques públiques, amb l'objectiu de valorar i analitzar l'eficàcia de la gestió duta a terme des de la institució provincial per a millorar-la en el que siga possible.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i el director de Recerca de l’IVIE, Francisco Pérez, han acordat estudiar vies de col·laboració entre tots dos ens, començant per l'estudi general de l'impacte de la gestió pública, centrat en la Corporació que presideix Rodríguez, i avançant a qüestions més concretes com l'estandardització dels serveis bàsics en els municipis.

En aquest sentit, la intenció del president de la Diputació, és "estandarditzar amb rigor quins han de ser els serveis bàsics amb els quals ha comptar qualsevol dels 266 municipis valencians".

Amb aquesta regla bàsica amb la qual poder mesurar el grau de desenvolupament dels municipis i conéixer les necessitats més urgents de cadascun d'ells, "es pot afrontar amb majors garanties la presa de decisions a l'hora de concedir ajudes provincials per a determinades actuacions, d'una banda, i, per una altra, premiar d'alguna manera als ajuntaments que han demostrat la seua responsabilitat tenint coberts eixos serveis essencials, que no sempre són obres o inversions espectaculars", expliquen des de la corporació provincial.

Amb aquesta via de col·laboració que s'obri amb l’IVIE, la Diputació afirma que pretén "seguir incrementant el nivell d'eficiència en la gestió pública, una fi valorada molt positivament pel màxim responsable de recerca de l’IVIE, que ha aplaudit la proposta de col·laboració que li ha traslladat Jorge Rodríguez".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha