Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Gandia estrenarà este estiu una línia de ferri directa amb Palma de Mallorca

Imatge d'un ferri al port de Gandia

Toni Cuquerella

Després de que l'any passat s'obrira la primera línia directa entre Gandia i les Illes Balears amb el trajecte de ferri entre Gandia i Sant Antoni a Eivissa, per a este estiu la mateixa naviliera, Transmediterránea, posarà en funcionament la connexió de la capital de la Safor amb Palma de Mallorca.

Així ho han a anunciat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, un trajecte que es posarà en marxa el divendres 8 de juny i durarà al voltant de cinc hores i mitja, fent una escala a Sant Antoni d'Eivissa.

“L’any passat ja vam estar connectats cultural, social i econòmicament amb les Illes Balears a través del port de Sant Antoni i aquest any, Trasmediterránea ens connectarà amb Palma de Mallorca en un viatge que la companyia estima en cinc hores” afirmava l'alcaldessa. “És una nova bona notícia en matèria d’inversió i en matèria de Turisme que deixa clar que Gandia està funcionant i que les empreses seguixen invertint en la nostra ciutat” concloïa Diana Morant.

Etiquetas
stats